romania anului 3010

3010 si inca mai existam,dar cu ce pret!!
Suntem divizati in doua tabere.Nimic nou pana aici,saracii si bogatii au convietuit de cand e lumea...dar va inselati,acum in 3010 ,totul a atins apogeul.
Saracii,locuiesc jos,desculti,in case improvizate,avand mereu contact cu mama Terra,mananca doar mancare artificiala si nu li se permite procreerea.Pentru a supravietui,muncesc in putinele ferme in care se mai pot intalni animale domestice,hrana adevarata,hrana celor bogati.
Bogatiiau monopol peste toate,isi permit luxul de a locui mai aproape de cer,in case suspendate,cu un consum incredibil de energie.
Nimic nu este ca in 2013,aceste doua moduri de a se hrani,de a trai,ii transforma incet incet in doua specii diferite.Saracii devin noile animale ce popukeaza Pamantul.oricum toate clelalte sunt exterminate.Tot ce a ramas sunt sunetele artificiale de pasaru si hologramele de tigri si l
ei.Au disparut si toate animalele de companie,nu se mai intalnesc decat in cartitle de istorie.
Sanatatea celor bogati,depinde din ce in ce mai mult de aerul filtrat si ibogatit in oxigen,aparatul lor reproducatorse altereaza.Femeile bogatienilor refuza sa poarete in pantec o sarcina ,drept urmare s-a inventat "Ziua terierilor"
Era o zi in care cei de sus puteau cobora jos,sa-si aleaga dintre saraciun exemplar de gen feminin,pe care sa-l educe si in viitor sa devina mame surogat.
Nu era sclavagism,nimeni nu-i obliga ,nu-i lua cu foarta.Cozile eau infinite pentru asa o zi mare.Vedeai mame implorand sa le fie luati copii si crescuti intr-o lume insorita,plina de perspective,dar putini erau norocosii.
Au incercat sa aduca sus si barbati terieri,dar din pacate,acestia nu se puteau adapta.Chiar daca erau luati la o varsta frageda,legatura lor cu mama Terra era asa de profund impamantenita in ADN-ul lor,incat lipsa capacitatii de a simti teama,impreuna cu dorul reintoarcerii la origini,ii facea pe toti masculii din aceasta specie sa sfarseasca aruncandu-se in gol

Va urma

Comentarii

Postări populare